Nieuws

Voorjaarstrend: Lieflijke loafers

terug naar overzicht

Donderdag, 01 Juni 2017

Er komen verschillende voorjaarstrends tevoorschijn en loafers zijn er één van. Elke dame moet minstens één paar loafers in de kast hebben staan. En voor wie dacht dat instappers voor oude dames zijn: je hebt het mis! Ze zijn hartstikke hip & happening.

Loafers zijn de musthaves van dit voorjaar

Misschien is het je al wel opgevallen, maar dit voorjaar loopt elke dame op loafers. Dit zijn elegante instappers of ballerina's van verschillende soorten materiaal, zoals leer of suède. Ook zijn ze erg comfortabel doordat ze geen hak hebben en dus plat zijn. Je kunt er dus de hele dag op lopen zonder moeite!


Loafers met kurk, franjes of reptielenprint

In onze collectie hebben wij uiteraard ook loafers opgenomen. Deze combineren wij met andere voorjaarstrends, zoals de kurkzool, jamboreeklep of de reptielenprint. Ook zit op sommige loafer een vrolijke franjer op de neus. Ze zijn echt geweldig! (Al zeggen we het zelf ;) )

Brogue loafers gebroken wit met kurkzool

Brogue loafer met jamboreeklep en kurkzool

Blauwe loafer met reptielenprint

Ballerina's met subtiele reptielenprint en klein hakje

Loafer met franje beige

Loafer met witte rubber zool, franje en subtiele reptielenprint

Voorjaarscollectie voor dames

Benieuwd naar de hele voorjaarscollectie? Neem dan eens een kijkje bij de damescollectie. Hier vind je onder andere elegante veterschoenen en zomerse sandalen. Shopse!