Nieuws

Festival inspiratie

terug naar overzicht

Woensdag, 21 Juni 2017

We gaan minstens 1x naar een festival of feest in de zomer, dus tijd om de perfecte festivalschoenen uit te zoeken! In deze blog geven we je inspiratie voor dames en heren voor leuke festivaloutfits in combinatie met schoenen uit onze voorjaarscollectie.

Veterschoenen voor de dames

Om het zo lang mogelijk dansend vol te kunnen houden op een festival, zijn veterschoenen of sneakers de beste optie. Zorg ervoor dat je een comfortabel paar uitkiest want je loopt en danst al gauw 8 uur op zo’n dag!

Festivaloutfit dames - korte jeans, tshirt, parka      Choizz veterschoen dames beige

Een super gave outfit voor naar een festival is de bovenstaande. Een korte jeans met een oversized T-shirt is niet alleen lekker makkelijk, maar is ook nog eens helemaal in deze zomer. Een legergroene parka voor als het wat kouder wordt en onze elegante beige veterschoenen en je bent er helemaal klaar voor!

Festivaloutfit dames - jurkje met sneakers      Choizz witte dames sneakers

Wil je toch een outfit dat iets meer vrouwelijkheid uitstraalt? Kies dan voor een elegant jurkje of jumpsuit. Tegenwoordig zijn sneakers onder een jurkje of rok hartstikke trendy, dus kies de witte sneakers van Choizz om je outfit compleet te maken.

Blauwe sneakers voor de heren

Festivaloutfit heren - jeans, tshirt, snapback     Choizz blauwe sneakers heren

Een snapback is onmisbaar voor de mannen op een festival. Het staat niet alleen super stijlvol, maar het scheelt ook weer een kwartiertje je haren doen ;) . Met een korte jeans, simpel T-shirt en knalblauwe sneakers van Choizz ben je ready to go!