Trends

Nieuws

Choizz is er! Het merk dat een klassieke en geklede uitstraling combineert met een betaalbare prijs. Kies in het voorjaar voor ballerina’s, instappers, sandalen of slippers. Schaf in het najaar een paar enkellaarzen of hoge laarzen aan en kijk ook eens naar de verschillende mannenschoenen. Het assortiment combineert uitstekende kwaliteit met een goede pasvorm en prachtige details. Bekijk hier de nieuwsitems: www.choizz.nl/nieuws.

Wilt u kennismaken met Choizz? Blader door onze online collectie of kom langs in een van onze winkels; It’s your Choizz.

Previews

Schoenen van Choizz zijn altijd stijlvol, eigentijds en elegant. Of u nu kiest voor dames- of herenschoenen.

U kunt een selectie maken uit de schitterende najaarscollectie. Trendy schoenen met sierlijke afwerkingen. De collectie kenmerkt zich door de frisse kleuren die naar voren komen in de details en afwerking.

Filmpjes

Om een beter beeld te geven bij de Choizz schoenen zullen hier in de toekomst filmpjes worden geplaatst. Dit is een item dat op dit moment in ontwikkeling is. Met deze filmpjes kunnen we u een beter beeld geven bij de complete Choizz collectie, de modetrends en eventueel onderhoudstips. Tot die tijd kunt u alvast het YouTube kanaal van Schuurman Schoenen bezoeken: klik hier.